Seni Itu Indah

By: Muhammad Firdaus Radzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 7-Apr-2006 18:10 Email | Share | | Bookmark
"Tapak Sulaiman yg sihat"

'Patrick Star'
"yuuhuu.."

Akhirnya jumpa jugak Starfish yg sihat ni..susah betul nak tangkap...'Ok Patrick..Say hai kat SpongeBob..dan kat semua yg lawat FP ni..'
-kredit pada Farhan..tuan punya toy...


Thursday, 30-Mar-2006 09:54 Email | Share | | Bookmark
"Span Kuning"

 
 

eh..sape ni?


Tuesday, 21-Mar-2006 17:13 Email | Share | | Bookmark
Kuala Lumpur City Centre...

 
 

adoi..punya lama peram...ni lama punya gambar ni...



Saturday, 11-Mar-2006 14:53 Email | Share | | Bookmark
"Aku ingin menjadi..."


tima kasih pada sesapa yg melawat FP yg tak seberapa ni..

Quote:
matanye ade cahaye. uuuuu anyway, thanks sebab lawatan anda-atiqah (tq jugak lawatan anda ke FP ni..)

FP ni menarik sebab penampilan foto yang artistik...cantik warna & persembahannya...Keep it up bro...-Jeff®i @ FM0666 ( tq bro...aku akan upgrade skill lagi next time..hehe)

hooo..hoooo...ni kena belajar ngan sifu Odow nih..editing sempoi -khronos ( Biasa2 je tu Bro Khronos...jgn la panggil sifu..segan aa...bole je ajar bila2 nanti..)

artistic fotopages ni...keep it up dude-Phalinn Ooi (thnks dude...aku akan meng'artistic'kan lagi FP ni..hehe..)

pehh.. dah mengganas ni, aku dapat rasakan hang punya passion tu..keep it up -fooart (mana ada ganaih Fooart...skit2 je..)

ganahhh ..ganahhhhhhh ...sungguh...-korok (ganaih lagi..huhuhu..)

Cantik berkesan menarik dan canggih. Lurve it. Salam perkenalan..... -Azhar Ahmad (thanks bro..salam perkenalan jugak..)

emm sukanya....bro kreatif lah...bleh tolong ajarkan?-rieyza (suka?tima kasih..kreatif camtu2 je..nak ajarkan..bole je.. )


Thursday, 9-Mar-2006 06:00 Email | Share | | Bookmark
"Ofisku..Rumahku jua.."


sempena tido kat opis semalam...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net