Seni Itu Indah

By: Muhammad Firdaus Radzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 26-Jul-2006 09:48 Email | Share | | Bookmark
"Kali ni Ikan"



Muahahaha..Aquaria lagi? Gila dah kot...mungkin kebetulan semalam aku masuk lagi Aquaria utk kali 3(rasanya la). Tapi kali ni atas urusan kerja...dah tiket ditanggung oleh kompeni...apalagi laju je la aku masuk. Aku pi dlm 3 org budak opis aku(nama dirahsiakan). Tapi frust skit la..actually, aku masuk nak amik video dalam tu...tup..tup..ada masalah skit ngan management Aquaria ngan pihak aku(aku dah agak)last2 terpaksa la bungkus balik tripod semua masuk ngan kamera je...tak kisah la..tu hal lain..janji aku bole amik gambar masuk situ dah kira best! Mungkin ada hikmah di sebalik tu(kot2 aku akan masuk utk kali 4 plak, Hoyei!) Masuk pun amik gambar lebih kurang je sbb rushing skit masa tu..ada hal lain plak(cis sungguh!)
Tapi kali ni aku guna lens 50mm 1.8f plak...rasa cambest je amik gambar dlm gelap(kebanyakkan gambar blur gak..hahahahampeh!) Kamera aku(D70s) set manual sepenuhnya pada kadar ISO 200, Shutter dlm lingkungan 40-80, Aperture set 1.8f tetap. White balance guna Shade(ikon umah) pastu set exposure maximum +5.0..tak guna flash...ni setting hantam gitu je la, sesapa nak try guna..ok je..mmmm..apalagi ye...mmm..tu je kot buat masa ni.

FYI...dlm Aquaria tu takleh guna flash, kalau nak guna gak pandai2 la ye..tanggung sendiri


Sunday, 23-Jul-2006 12:48 Email | Share | | Bookmark
"BorakPhoto Assignment: INSECT closeup"



ni je dulu dpt upload...letak byk takut boring lak ye..hehe..ni pun kira orait la kot. dipercayai Mentadak ni spesis serangga yg bole bagitau gaya org tido..yeke? tak caya bole try la kalau jumpa..


Wednesday, 5-Jul-2006 12:24 Email | Share | | Bookmark
"Bukan Ikan"



sesapa tak pegi lagi..singgah2 la ye..murah aje..sorang dlm rm28 kot kalau ada mykad...pegi weekday lagi best la sbb tak ramai org..bole lepak sampai kena halau malas nak cakap lebih2..pegi la masuk sendri..

more info>>http://www.klaquaria.com/maina.html


Monday, 3-Jul-2006 07:21 Email | Share | | Bookmark
"99 beads"



more info..http://en.wikipedia.org/wiki/Tasbih


Tuesday, 27-Jun-2006 05:59 Email | Share | | Bookmark
"Wau terkecil"

 


Black & White or Color?


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net