Seni Itu Indah

By: Muhammad Firdaus Radzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Aug-2006 17:51 Email | Share | | Bookmark
"Di Udara"

 
 
 
View all 5 photos...










Huhuhuhu...apa dah jd ni?? entry merapu lagi...dah tak tau nak letak apa...letak je la gambar2 tak jadi ni...setting mcm merapu skit..sepatutnya bole lagi cantik...saya budak baru belajar, sila tunjuk ajar...apa2 pun tima kasih pada sesapa yg sudi singgah...


Tuesday, 15-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
"Assignment Kena Hantar-SILHOUETTE"

 
 
 





*xtra pic...hehe..baru jumpa kat umah

aarghhhh!! buntu2! tup..tup..dah duedate...hampeh...tak sempat nak buat apa dah..nasi dah jadi kerak...ni je ada...ok la kot...yg silwet masjid tu kira baru gak la..minggu lepas punya...hehe...yg kat Aquaria tu..lama skit...sori2 ye kawan2...tak sempat...huhuhuhu...entry silhouette suka2 akan dibuka kemudian.. apa2 pun...tima kasih pada sesapa yg sudi singgah.. Selebihnya bole tgk kat http://borakphoto.fotopages.com


Saturday, 12-Aug-2006 07:12 Email | Share | | Bookmark
"Jangan Begitu..."

 
 
 
View all 4 photos...








Entry bosan dari aku kali ni...tak sengaja aku snap gambar ni..tetiba ada idea lak nak tambah dialog..ok la kot...dialog di atas hanya rekaan semata-mata..please dont try this at anywhere..


Sunday, 6-Aug-2006 18:14 Email | Share | | Bookmark
"Jangan Lari!"

 


Cicak ni besar dia 10xganda dr cicak umah..tu je aku nak bagitau. Bunyi dia, mak datuk punya seram...terkejut kongkang aku masa dok amik gambar kat Serambi Tinjau Ampang tu tetiba dengar bunyi pelik semacam kat belakang....adeh...Beranikan diri gak la nak tgk natang apa...dah la gelap gelita..kot2 la natang lain kan...sbb mmg pelik bunyi dia...aku on assist lamp camera hala kat tempat bunyi tu...tu dia..mmg terkejut gak la mula2 nampak...mcm biawak pun ada..mcm ulaq pun ada...tp semua tolak tepi..janji aku bole amik gambaq..hahahaha! ok, tu je aku nak habaq..jumpa lagi...


Monday, 31-Jul-2006 04:25 Email | Share | | Bookmark
"Bukan Kelawar"

 


Ni namanya Keluang...adik beradik Kelawar gak la ni...Spesis camni aktif waktu malam je dan suka makan buah2an...tapi tak sangka bole jumpa waktu siang...mungkin tersesat kot. Mula2 nampak mmg ingat kelawar, terus pasang kamera amik gambar...dah snap beberapa shot baru perasan, Keluang rupanya..patut besar semacam dan berbulu coklat. Aku perhati bebetul nampak mcm Keluang ni tersangkut...tapi silap dia gak la, gi landing kat pokok limau nipis berduri tu sapa suruh...aku ngan Kim(budak umah) pun buat2 la prihatin nak cuit2 bagi dia lari ke lompat ke tp kemain garang...dia buat buat muka marah kat aku ngan Kim ..lantak ko la labu...aku nak tolong je. Tp berjaya gak la kami buat dia bergerak2...posing2 skit..cantik sgt la aku bole amik gambar lagi...Hahahaha! 1 lagi aku perasan sayap dia mcm dah koyak skit(berlubang) mungkin tu salah 1 faktor dia lepak kat situ kot...sian. Bila aku tgk dia mcm dah ok je..aku pun blah la..dah lewat gi opis rupanya..cisss!
Masa aku balik, dah takde Keluang tu...harap2 dah terbang kat tempat lain..jgn jdi mangsa lain sudah


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net