Seni Itu Indah

By: Muhammad Firdaus Radzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Dec-2006 05:17 Email | Share | | Bookmark
"Bila Lensaku tidak dikawal"

 
 
 
View all 5 photos...













Takde stok gambar...gambar kawin pun bole la ye...tak reti betul amik gambar wedding nih..huhuhu..sesapa bole ajar tak...C&C dialu2kan...


Monday, 27-Nov-2006 10:40 Email | Share | | Bookmark
BP task..."Budaya"

 




ar..ar..ar...bole terima ke camni?janji ada budaya sudah...sungguh tak kreatif aku ni..huhuhuhu..


Thursday, 16-Nov-2006 04:12 Email | Share | | Bookmark
"The Art of..."

 
 
 




Aku rasa tempat ni amat menarik utk dikunjungi...pelbagai barangan/cenderamata dr Piuter(sejenis aloi/tin) ada kat situ. Ada disediakan visitor center kepada sesiapa yg nak datang utk melihat sendri macamana barangan piuter terhasil. Ini sedikit sebanyak bole menambah pengetahuan skit. Nak amik gambar pun bole..tu yg penting sebenarnya.hehehe...Selepas melawat dlm kilang tu...ada store dikhaskan utk para pelawat membeli dan melihat/membelek(mcm aku) cenderamata yg ada kat situ..harganya pun bole tahan...
mmm...taktau lah nak tulis apa lagi..senang2 korang pegi je la tempat ni tgk sendri...


Utk maklumat lanjut bole la layari site ni..Royal Selangor Pewter


Tuesday, 31-Oct-2006 12:24 Email | Share | | Bookmark
"Suatu Hari di Hari Raya..."

 
 
 
View all 6 photos...

Ni la tok aku yg last...belah abah semua dah takde...belah mak, atuk aku pun tak sempat tgk..meninggal masa aku kecik ke blom kuar lagi..hehe...tp skang ada la atuk tiri...semoga panjang umur ye..amin..tahun depan jumpa lagi.


Yang ni pulak adik bongsu mak aku...yg dipeluk tu mak aku...tak nampak muka? hehe...lainkali aku tunjuk...


yg cinonet main kucing ni..anak maksu aku yg ke 4..bongsu la kot...Puteri Solehah namanya...nama secomel orgnya...yg ni mmg pantang nampak lipstick...abih la..kira nak melawa je...baru umur 4 tahun...


Kucing pun nak raya jugak? Kucing kat umah tok aku..tak tau la nama apa..


Haaa..yg ni 3 beradik..anak kpd sepupu aku..aku panggil diorang ni set pelengkap...sbb mmg pantang tgk kamera...aku tala je...serbu terus...3-3 plak tu...sbb tu aku panggil pelengkap...amik gambar mesti kena cukup korum...hehehe..

Rupa2nya takde la byk sgt aku amik gambar raya ni...4 Syawal je aku amik byk..tu pun sbb kakak aku bertunang...kalau rajin..aku upload. Tu je utk tatapan kali ni..jumpa lagi.


Friday, 13-Oct-2006 15:16 Email | Share | | Bookmark
"Pokok Pisang itu ada..."

 


Saja buka entry baru..hehehe..gambar ni aku suka sbb composition daun pisang tu je...lain2 hampeh gak. C&C amat dialu2kan.


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net