Seni Itu Indah

By: Muhammad Firdaus Radzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Jul-2007 18:54 Email | Share | | Bookmark
"hikmat sapuan debu2 diFPku"


ori dr kamera...

ori dr KedaiGambar...muehehe..

1...2...3...4...5...6...7...8...8 lagi...warm up skit..


Wednesday, 2-May-2007 07:13 Email | Share | | Bookmark
"Pulau Mutiara"

teropong kot2 nampak jerung
yg kaler kuning tu bukan jerung ye
yg ni pun bukan..
View all 19 photos...
Uhuk..uhuk...dah berhabuk dan berhama rupanya FP aku ni...mmm...sambungan pulau lagenda tak dpt dteruskan atas sbb tertentu yg tak dpt dielakkan(malas tak mau cakap). Tp...aku sambung ngan pulau gak kali ni...ok..tgk2 la ye...

Baru2 ni aku balik kg kat Kulim...mmg dah plan nak pi Penang masa cuti tu(cuti hari pekerja) konon ada urusan skit...Aku rasa dah lama aku tak pi sana walaupun jarak Kulim ngan Penang tak lah jauh mana pun. Untuk merasa ke'penang'annya...kami memilih naik feri dulu masa pi, balik nanti naik jambatan plak...lagipun tempat yg nak dituju pun dekat2 ngan jeti tu je. Masa sampai jeti,tiba2 je ujan lebat kejap. Peh,tgk lautpun bergelora lain macam. Berdoa je la semoga semua selamat..Bila dah naik feri..ada la sesi fotografi skit atas tu...snap2 apa patut...




Selesai je urusan kami(aku,Ax n kawan aku-Kurien),apalagi..pi makan dulu kat Padang Kota...pekena laksa penang ngn cendoi...layan je makan ngan angin2 sepoi language menjadi agen penyejukan masa tu...Tempat tu tak byk beza..camtu gak la.Tepi2 tu mesti ramai org memancing...Gagak2 berterbangan sana-sini cari makan...tempt beristirehat kapel2 muda atau tua...pelancong pun ada jalan2 situ...macam2 lah...dah ada situ,kami pun tak lepaskan peluang merakam apa yg patut dgn lensa terlampau kami ni...sbb tak byk masa sgt nak lepak penang...lagipun otai Ax ada hal lain,aku pun ada hal lain..kami pun beredar...ni ada sedikit gambar2 yg sempat di'snap'(byk gambar gagak je..hehe)...jumpa lagi di lain hari.







apa2 pun nantikan cerita kat Tree Top Walk plak nanti...


Monday, 26-Feb-2007 13:59 Email | Share | | Bookmark
Pulau Lagenda v1


ikon pulau..nampak sharp sbb aku guna unsharp mask skit..lain2..aku ekjas kat color balance je.


sunset tak berapa jadi...pantai apa ntah..area Kuala Muda..yg ok skit bole tgk kat http://www.odowsun.com


singgah taman burung jap...snap2 apa patut..


selain burung...cicak kobeng pun ada gak kat situ..erk..baru aku perasan blur kat muncung mulut nampak mcm artificial skit..tp tu blur ori dr lens micro 60mm 2.8f nikkor.


ni plak kat Tasik Dayang Bunting...hilang beberapa gram lemak aku nak masuk situ...

Bersambung...


Saturday, 27-Jan-2007 15:26 Email | Share | | Bookmark
"Spawn"

 
Woo..hooo..dah lama rupanya aku tak update...dah takde gambar nak letak dah...mmmm...sekian lama tak buat edit2 nih...sekali skala kena buat balik la..ni pun gambar asal dr saudara torque.sesaja td tgk FMDC terjumpa thread pasal edit2 gambar Spawn ni...aku pun nak try la w/pun tak tere mana..sudi2 la tgk ye.


gambar asal dr Torque..


selepas dibelasah ngan ps(+-30mnt)

kredit kat saudara Torque


Friday, 22-Dec-2006 12:15 Email | Share | | Bookmark
"Hapdet la kononnya"

 


Klik kat gambar kalau nak tgk full album..


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net