Automate your Marketing
with Womplify




 
Seni Itu Indah

By: Muhammad Firdaus Radzi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Jan-2008 13:09 Email | Share | | Bookmark
Si Budak 3 ekor













Budak2 nakal kt umah aku skang ni...ari2 balik keje nak ajak main2 ngan diorang...


Tuesday, 1-Jan-2008 13:29 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru 2008




Apa azam sahabatĀ² semua?
Laporan penuh


Sunday, 16-Dec-2007 12:50 Email | Share | | Bookmark
Belasah lagi..



Klik kat gambar kalau nak tgk tutorialnya..


Thursday, 15-Nov-2007 16:59 Email | Share | | Bookmark
Gambar rosak



bedal sajalah labu...terajin edit jd camni plak...
gambar ori bole tgk kat sini


Saturday, 10-Nov-2007 13:47 Email | Share | | Bookmark
Lamanya aku tak update...

Huhuhu...lama sungguh aku melupakan fp ini...sibuk layan blog plak sejak 2 menjak ni..ok,ni ada sedikit ujikaji yg aku buat kat bilik semalam...masa makan pisang tetiba dpt idea ngarut nak buat gambar ngarut camni...dengan kadar segera aku guna apa2 saja yg ada kt bilik utk setup white studio...terima kasih kain selimutku...nah, terimalah seadanya...

D70s+17-50mm+Sb800+kulit pisang+selimut putih=

Exposure=Manual
shutter=1/80
aperture=f4
focal length=50mm
graphic=PSCS2

pastu ternampak plak spek murah ni kat pc...alang2 dah terwhite studio...belasah je lah..
D70s+17-50mm+Sb800+spek murah+selimut putih=

Exposure=Manual
shutter=1/60
aperture=f2.8
focal length=50mm
graphic=PSCS2

ok,selamat mengomen!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net